Etusivu > TURVALLISUUS

TURVALLISUUS


Kaikki Sähköpotkulaudat (pois lukien sähköinen Ripstik ja kesällä tuleva Hovertrax) sisältävät lyijy-happoakun. Razorin akut ovat läpäisseet MSDS tarkastuksen, joten niiden käyttö oikein käytettynä on täysin turvallista.

Litiumakut (Hovertraxeissa olevat) vaativat omat sertifikaattinsa, jotta niitä päästetään Eurooppaan (UL2271). Lisäksi tarvitaan oma sertifikaatti, jotta akkua voidaan kuljettaa Euroopan sisällä (UN3171). Razor omaa molemmat sertifikaatit. Lisäksi Razor toimittaa tuotteensa kovissa pakkauksissa, jotka estävät ulkopuolisten tekijöiden pääsyn akkuun kuten esim. veden ja kosteuden. Useimmat kilpailevat tuotteet toimitetaan Eurooppaan pehmeissä pakkauksissa. Pehmeä pakkaus altistaa akun ulkopuolisille tekijöille ja synnyttää riskitekijän jo ennen käyttöä ja lataamista.

Razor Worldwide omistaa yksinoikeudella tasapainolautojen patentin. Razor haluaa varmistaa, että tuotteet ovat testattuja ja turvallisia ennen kuin ne tuodaan markkinoille. Razor Hovertrax tasapainolauta tulee Euroopan markkinoille syyskuussa 2016. Razor on toimittajana luotettava ja turvallisuudessa edellä kävijä.

Jos onnettomuus kuitenkin sattuu, on Razor Worldwide vakuutettu yksittäisten tapauksien varalta.

Lisätietoja myynti@integrita.fi tai puh: 050 358 4858

OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Tietoa meistä
Toimitusehdot